Na presente obra, o profesor Eulogio Rosales Galiñanes, ofrécenos unha innovadora investigación sobre novos usos gastronómicos das algas. Un produto de crecente demanda e que foi incorporado á cociña galega nas últimas décadas. O autor plasma neste libro o seu estudo sobre o cultivo de algas na ría de Pontevedra e unha minuciosa avaliación hedónica dun novo produto alimentario elaborado co alga coñecida como leituga de mar (Ulva spp), tan abundante nas rías galegas. Sen dúbida, unha proposta de investigación aplicada orixinal, innovadora e vangardista que axudará a enriquecer as posibilidades da gastronomía galega.
Título: Las algas en la cocina gallega. Nuevas aplicaciones gastronómicas
Autor texto: Eulogio Rosales Galiñanes
Editorial: Ab Origine Edicións
Idioma: Castellano
Impresión: cor
Tamaño: 22×21
Prezo: 18 €
100 páxinas
Ano: 2024
I.S.B.N. 978-84-125410-7-6
Outros idiomas: ES