Las algas en la cocina gallega. Nuevas aplicaciones gastronómicas

Na presente obra, o profesor Eulogio Rosales Galiñanes, ofrécenos unha innovadora investigación sobre novos usos gastronómicos das algas. Un produto de crecente demanda e que foi incorporado á cociña galega nas últimas décadas. O autor plasma neste libro o seu estudo sobre o cultivo de algas na ría de Pontevedra e unha minuciosa avaliación hedónica dun novo produto alimentario elaborado co alga coñecida como leituga de mar (Ulva spp), tan abundante nas rías galegas. Sen dúbida, unha proposta de investigación aplicada orixinal, innovadora e vangardista que axudará a enriquecer as posibilidades da gastronomía galega.

Título: Las algas en la cocina gallega. Nuevas aplicaciones gastronómicas

Autor texto: Eulogio Rosales Galiñanes

Editorial: Ab Origine Edicións

Idioma: Castellano

Impresión: cor

Tamaño: 22×21

Prezo: 18 €

100 páxinas

Ano: 2024

I.S.B.N. 978-84-125410-7-6

Outros idiomas: ES